Help mee

Meehelpen kan op verschillende manieren

PURE! Foundation werkt sinds 2007 met betrouwbare, kleinschalige en duurzame partnerprojecten. Meehelpen om deze projecten te ondersteunen kan op verschillende manieren.

Donate a book!
Voor ons partnerproject in Cambodja hebben we de bouw van een nieuwe bibliotheek gerealiseerd. We zijn nu nog hard op zoek naar sponsoren voor boeken! Help jij mee met het invullen van de bibliotheek? Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van PURE! Foundation via de Foundation nieuwsbrief (klik hier om je aan te melden). Regelmatig sturen we een update met daarin de voortgang van de projecten die wij ondersteunen en laten we zien hoe het met de projecten in Azië gaat. Ook houden we je via de nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren om geld in te zamelen voor de projecten.

Word vriend van PURE! Foundation
Je kunt PURE! Foundation jaarlijks of maandelijks met een vast bedrag steunen. Als Vriend van PURE! ontvang je van ons automatisch de nieuwsbrief. Aanmelden kan door het Vrienden van PURE! formulier te downloaden en ingevuld op te sturen naar info@purefoundation.nl.

Doneer
Direct (eenmalig) doneren kan ook! Je kunt je bijdrage overmaken op ons rekeningnummer NL25 ABNA 0611724111 t.a.v. Stichting PURE! for Kids. Elke bijdrage is van harte welkom en maakt een verschil! Natuurlijk nodigen we je van harte uit om ook deel te nemen aan één van onze lopende acties. 

Like ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes. En als je tips zoekt om extra donaties op te halen, bijvoorbeeld voordat je zelf vrijwilligerswerk gaat doen op één van de projecten, neem contact met ons op. We denken graag met je mee!