Ons team

Pollien van Keulen – voorzitter
Mensenrechten en dan met name die van kinderen, waren een belangrijke rode draad tijdens mijn studie. Mijn werk ging een andere, ook hele leuke, kant op en daarom zocht ik een manier om me toch voor kinderrechten in te kunnen zetten. Op reis in Cambodja bezocht ik een project van PURE! en was ik verkocht. Het directe effect van de bijdrage van vrijwilligers en donateurs vond en vind ik prachtig. De keuze was dus snel gemaakt. Bij PURE! zet ik me als voorzitter in voor verantwoorde en duurzame fondsenwerving om zo bij te dragen aan de effectiviteit en het resultaat van onze projecten. 

Wietske Schober – penningmeester
PURE! leerde ik kennen in 2011 toen ik vrijwilligerswerk deed voor één van de projecten van PURE! in Cambodja. Wat een bijzondere tijd! Ik was onder de indruk van de betrokkenheid van het lokale personeel, de focus op een duurzame inzet van vrijwilligers en de impact van het project op de gehele familie. Het zorgde ervoor dat ik me graag voor langere tijd wilde verbinden aan de doelen en projecten van PURE! Ik ben de penningmeester van PURE! Foundation. Wil je een donatie doen aan onze stichting, Vriend van PURE! Foundation worden of ben je benieuwd naar andere sponsormogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Nicoline Westen – secretaris
In 2006 tijdens een backpack reis door Zuidoost Azië ben ik verliefd geworden op de mooie cultuur van Cambodja en vooral de behoefte aan goed onderwijs! Heel veel projecten maar geen kennis. PURE! is in 2007 de eerste Nederlandse vrijwilligersorganisatie die zich richt op het delen van kennis en het ondersteunen van projecten in Cambodja. Vrijwilligers worden zorgvuldig voorbereid op hun vrijwilligersperiode en projecten worden geselecteerd op duurzaamheid. PURE! werkt samen nu in 2018 met diverse partner projecten wereldwijd. Een schitterende uitdaging, die ik nog steeds elke dag met passie doe! 

Marien Bos – bestuurslid
Na vele bijzondere reizen naar onder andere Cambodja, India en China kwam ik vier jaar geleden met PURE! in aanraking. Een jaar lang ben ik vrijwilligerscoördinator geweest bij PURE! en heb ik als begeleider van een groep jonge vrijwilligers de projecten in Sri Lanka en Indonesië bezocht. Deze ontwikkelingsprojecten hebben een enorme indruk op mij gemaakt. Wat een bevlogen mensen en prachtige projecten heb ik gezien. Sinds 2015 zet ik mij, naast mijn werk als communicatieadviseur, daarom graag in voor deze projecten door middel van fondsenwerving en marketing van PURE! Foundation.

Mirjam van der Heide – bestuurslid
Nadat ik voor mijn studie een half jaar in Zuid-Afrika ben geweest kreeg ik de smaak van het reizen te pakken: ik ben daarna naar o.a. Midden-Amerika, Brazilië, Indonesië en Thailand en Laos geweest. Ik werk al bijna tien jaar als freelance marketeer in de theaterwereld. Na lang voor De Oosterpoort en Stadsschouwburg gewerkt te hebben doe ik nu o.a. de marketing voor Het Pauperparadijs en een nieuw wijktheaterproject. Via oud-collega Marien kwam ik in aanraking met PURE! en de manier van werken spreekt me erg aan: op een betrouwbare, duurzame en kleinschalige manier een bijdrage leveren aan projecten in Azie, als aanvulling op het werk van vrijwilligers. Graag zet ik mijn ervaring en kennis in als commissie lid marketing & fondsenwerving.