Wie zijn wij

PURE! Foundation

In 2007 is Stichting PURE! for Kids opgericht door Nicoline Westen na een reis door Zuidoost-Azië. De liefde voor Cambodja, de cultuur en de kinderen in het land waren het begin van deze stichting. In 2008 is de stichting begonnen met het aanbieden van vrijwilligerswerk naar Cambodja. Dit is de jaren erna uitgebreid met vrijwilligersactiviteiten naar Bali, Thailand en Sri Lanka. Ook werden jongerenreizen ontwikkeld naar Zuidoost-Azië. Uit Stichting PURE! for Kids is in april 2014 PURE! Foundation voortgekomen.

Missie en doelstelling
PURE! Foundation zet zich in om een blijvende bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van en de kansen voor kinderen, jongeren en moeders. PURE! Foundation werkt aan deze missie door fondsenwerving en het ophalen van donaties. Alle opgehaalde gelden leveren een bijdrage aan de toekomstbestendigheid en zelfredzaamheid van de projecten.

Samenwerking
De wortels van de stichting liggen nog steeds in Azië, maar inmiddels kijken we met PURE! Foundation ook naar projecten in andere delen van de wereld. Daarnaast vinden we het belangrijk om altijd samen te werken met betrouwbare lokale partners om de continuïteit en impact van de uitgekeerde fondsen te garanderen.